Επικοινωνία: +30 210 2623560 (09:00 - 19:00)
0 0,00
Αναπτύξτε τη φόρμα αναζήτησης

WinTabby Hospitality & Retail

Πρόγραμμα Εστιατορίου – Παραγγελιοληψίας

tabby-pos

Πρόγραμμα Εστιατορίου – Παραγγελιοληψίας

Το Tabby είναι ένα πρόγραμμα παραγγελειοληψίας το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης και εντατικής λιανικής δίνοντας στον ιδιοκτήτη και το προσωπικό την ευκαιρία να οργανώσουν ομαλά την λειτουργικότητα αλλά και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Το WinTabby διαφέρει!

Δεν λειτουργεί πάνω σε SQL
Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Η εφαρμογή καταλαμβάνει μόνο 6gb από τον δίσκο σας.

Μπορεί να δουλέψει με δικές σας συσκευές
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι η επιχείρηση έχει το δικαίωμα χωρίς κανέναν περιορισμό να χρησιμοποιήσει δικές του συσκευές, είτε των σερβιτόρων, xρησιμοποιώντας απλά κινητά (smartphone, iphone, ipad, android samsung galaxy) είτε τα σταθερά σημεία, βάζοντας ένα απλό pc , έναν εκτυπωτή κουζίνας, ταμειακή μηχανή και η επιχείρηση είναι έτοιμη προς λειτουργία.

Οικονομικό
Βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι η εφαρμογή και το WinTabby είναι πολύ οικονομικό στην απόκτησή του και δεν έχει άλλες πρόσθετες χρεώσεις παρά μόνο την ετήσια συνδρομή (η πιο φθηνή σε σχέση με ότι υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά) στην οποία συμπεραλμβάνεται υποστήριξη από τον τοπικό αντιπρόσωπο και αναβαθμίσεις.

Το WinTabby διαθέτει τους κλασσικούς τρόπους πληρωμής όπως πληρωμή με ΜΕΤΡΗΤΑ αλλά και με διάφορες ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

Σημαντική δυνατότητα που μας δίνεται από το Tabby είναι η περίπτωση όπου μπορούμε επιλεκτικά είδη από τον λογαριασμό να εκτυπωθούνε αποδείξεις ξεχωριστά, πράγμα που έφερνε σε δύσκολη θέση την επιχείρηση όταν οι πελάτες σε ένα τραπέζι ζητούσε ξεχωριστή απόδειξη ανά άτομο.

Οι παραπάνω περιήγηση είναι μόνο ένα μικρό μέρος του προγράμματος. Η εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησή σας.
Μια πλήρη επίδειξη της εφαρμογής σε κατά τόπους αντιπροσώπους θα λύσει κάποιες τυχόν απορίες. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε που θα βρείτε τα προϊόντα μας στην περιοχή σας.